澳洲亿忆网

电话登录/注册

[考试总结] 【考试进行时】2013年8月17日雅思考试A类G类笔试及口语回忆,附无忧小雅哥时时点评!~

发表于 2013-8-17 | 显示全部楼层

2013年8月17日A类G类雅思考试回忆贴

今天又是一个雅思考试日,承载着各种期望与重托,欢迎各位参加考试的同学在评论处跟帖留下考试回忆,积攒人品,造福大众!~

口语回忆贴请注明考点,及Part 1,Part 2, Part 3话题!~

各考区口语考试回忆贴持续更新中,希望今天有考试的同学们积极发帖,积攒人品,造福大众!

墨尔本无忧雅思官方微信:扫一扫~

小雅哥微信(Moments直播各个考点口语话题)

更多考试回忆及口语预测请新浪微博关注“墨尔本无忧雅思培训学校”

下载手机亿忆APP
一个有态度的亿忆网友
 楼主| 发表于 2013-8-17 | 显示全部楼层
#2013年8月17日G类大作文#

some people prefer spending free time with a simliar age of themselves,others enjoying being with the all ages,discuss both sides and give your opinion?
一个有态度的亿忆网友
#2013.08.17 A类大作文#

In many countries, students pay for their own college and tuition fees, while sometimes government pays. Do the advantages for government paying outweigh disadvantages?
一个有态度的亿忆网友

投诉信,write a letter to your landlord to complain about your neighbor. 1: what's the problem; 2: what did you do 3: what do you want the landlord to do.
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 12:40】part 1: music, park. Part 2: describe a language you want to learn (not English).
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 12:45】Part 1: advertisement Part 2: describe a place you want to visit. 这个Part 1的advertisement是新题哦!~ 你会不会根据广告买东西?今天有考试的同学好好准备哦!~ (39分钟前)
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 12:45】Part 1: sleeping, family, friends. Part 2: how to be a good parent
一个有态度的亿忆网友

【考试进行时】2013年8月17日雅思考试A类G类笔试及口语回忆,附无忧小雅哥时时点评!~

【Hawthorn 12:45PM】 part one: houseworks, relaxing. part two: describe a person who has an imporatant job( who he is, what he do,why is it important)
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 13.15PM】Part 1:Name, work or study, Accommodation Part 2: Describe an exercise that make you healthy.
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 13.15PM】Part 1: Name and special meanings; Parks; Part 2: Describe a rule in your school.
一个有态度的亿忆网友
【RMIT 1.30PM】Part 1: Name, patient; Part 2: Describe a seaside place you would like to visit; 哈哈,seaside place这题最近3次考试中都有出现哦,大家需要好好准备一下!~
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 13.15PM】Part 1: Name and special meanings; Parks; Part 2: Describe a rule in your school. 这道题是最近考试的重点啊,大家一定好好准备
一个有态度的亿忆网友
【RMIT 13:15】Part 1:being patient. Part 2: describe an interesting person. 关于patience的part 1的问题也是近期新出和常考的,希望各位同学有时间一定要适当准备一下!~
一个有态度的亿忆网友
【RMIT 13:15】Part 1:boating. Part 2: describe a tree in your country. 这个part 2的题目是新题哦!~具体的原题小雅哥会进行确认之后收录到最新的口语话题总结里!~
一个有态度的亿忆网友
【Hawthorn 1.05PM】Part 1: Work or study; what do you think the best time of study? Part 2: Describe a person you meet; -when; -where; - his interest. 关于person的问题几乎每次考试中都有,interesting person,a polite person,a friend who has an important job 等等
一个有态度的亿忆网友
留学移民培训类赞助商

时尚服装美容类赞助商

生活服务类赞助商

快递代购类赞助商

其它类赞助商

下载APP

亿忆澳洲

亿忆澳洲

返回顶部

返回板块返回板块

快速评论